______________________________________________________________________________________________

Monday, 21 November 2011

143 ♥

Saya ada sebilah GUNTING,

GUNTING tu saya guna untuk potong2,

pernah jugak terluka masa guna GUNTING tu,

tapi saya tak kesah lh,tak sakit punn,

GUNTING tu dah lama saya guna,

sekarang ni GUNTING tu da berkarat,saya tak buang punn..sebab??

sayang...

macam awak jugak..

saya ada awak..

awak,saya jadikan teman..

selalu nak bersama awak..

kadang2 terluka jugak kerana awak,tapi takpe,saya kuat lagi..

sekarang ni awak masih teman saya,cuma satu je,satu je tak sama,

awak tak berkarat,so takde sebab nak buang awak,

jadi saya nak simpan awak dengan GUNTING tadi..

tapi,GUNTING tu dalam laci ..awak??

awak dalam HATI :))







thanx for read myblog,byebye..ily :))


copy right by,
nurfarahain


Saturday, 19 November 2011

school holiday ??

hello,awak ! sudah berapa lamakann aku tak post..sory takda idea lh..hee otak membeku.. hari ni tiba2 plak cair ckit :))

waawaawaawaa...
sokayy,bermulanya dengan kebosanan d'rumah selama sebulann ??
wow..lamakann ? huhh ..boleh jadi gilaa aku duduk rumah..
apa yang perlu aku buat d'rumah ??
buat bodo jea lh :D
mkn,tdo,tngk tb,online,..
mkn,tdo,tngk tb,online,..
tuu lh kerja aku duduk rumah...
okayy,bermula jugak lh aknn merindui sama itu cikgu,itu kamu kamu dann kamu dan B :D..
juga meja2 kerusi2 papan whiteboard itu d'sekolah...
dahh dahh ,jangan nak merapu-rapu  lh farah =,='
aku ingat sebulann ni aku nak cari kerja part time,
buat mengisi masa lapangkann..
ada jugak dapat witt :D
Daripada membungkak kt rumahh kankan..
ADA KERJA KOSONG TAK TOKEY ?  haha
bongokkan aku...
hmm...payahlah nak cari kerja kebudakankebudakan bawah umur ni...
haha tengok tuu aku punye ayat BM ~~>kebudakankebudakann..haha ngekk :p
so terpaksalahh aku bertempurann dengan berkerja di rumah sebagai pelengkap itu myBED :)
jugaa berpelukan itu bear yang comel lagi empukk..hahah ngokk :P
the bear name is ELEPHANT..hihi
taktaulahh kenapa aku bagi nama bear tuu elephant..
haha,tapelahh at least ade jugak nama,daripada takda nama kankan :)
bear itu pemberian daripada itu org yg
special :) <~~hahah,,ayat tunggang langgang
(pada 15 feb 2011)
haa tuu diaa tarikh  birtday akuu :))
yuolz,nak tengok tak elephant ?
haa,ni diaa kt bwh ni :))





comelkann ? hihi
by the way,thanx verry verry  much d'tujukann kepada itu orang
special :) hihi
terima kasih banyakbanyak awaaa..
ILOVEYOU   lh awakk :))

#okaii,THE END ..abish dahh cerita..byebye..thanx for read my blog :)) ily ...


yang comel, ;)
nurfarahain